Beck Beveiliging

Wij houden ons bezig met meerdere takken van de beveiliging.

Heeft u behoefte aan advies en/of uitvoering in een beveilgingstak die hier niet wordt vermeld, dan bestaat de kans dat wij dit in mindere mate uitoefenen en anders vaak relaties hebben die u verder kunnen helpen. Schroom niet om hiervoor contact met ons op te nemen.

Horeca

Door goede contacten met politie en andere overheidsdiensten en de jarenlange ervaring in de horeca zijn wij vaak een bruikbare tussenpersoon voor alle partijen. U kunt daarvan profiteren. Wij kunnen u helpen met uw beleid maar ook met het opleiden, trainen en uitzenden van bijvoorbeeld horecaportiers.
Naast het beveiligen van vele horecagelegenheden in Nijmegen en omstreken, heeft Beck Beveiliging ook veel ervaring in het beveiligen en adviseren bij organisatie van studentenfeesten.

Evenementen

Het belangrijkste bij een evenement is ongetwijfeld dat het evenement rustig en veilig verloopt. Beck Beveiliging zorgt daarvoor. Door bijvoorbeeld het verzorgen van de toegangscontrole, artiestenbegeleiding, podiumbewaking en ervoor te zorgen dat ongewenste bezoekers het terrein op een rustige manier verlaten. Als u wilt zien welke evenementen wij onder andere hebben mogen beveiligen kunt u kijken onder onze referenties.

Project,- woning en objectbeveiliging

Het kan zijn dat uw bedrijfspand of woning moet worden beveiligd tegen ongewenst bezoek. Of misschien wilt u voorkomen dat uw personeel of vreemden in de verleiding komen iets mee te nemen. Ook in die gevallen staan wij voor u klaar. Met adviezen en beleid, met periodieke bezoeken, met personeel maar ook met bijvoorbeeld een uitgangscontrole en beveiligingsinstallaties die geen ruimte laten voor misverstanden.

Gelegenheid beveiliging

Heeft u een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Beck Beveiliging helpt u bij de beveiliging en de organisatie. Beck Beveiliging heeft zijn advies en beveiliging al bewezen op bruiloften, begrafenissen, vakanties en partijen. Van kleine tot grote gelegenheid, Beck Beveiliging adviseert en voert uit op maat.